Lucrezi in cel mai dezvoltat sector din Bucuresti? Vezi cat iti va lua noua Ordonanta din salariu!

Share Button

Ordonanta de Urgenta privind modificarea codului fiscal aduce schimbari majore la nivelul salarilor angajatilor din mediul privat. Aceste schimbari afecteaza mai ales mediul privat, acolo de unde se colecteaza o mare parte a bugetului. 

Deoarece Sectorul 1 este in momentul de fata un loc in care companiile straine, dar si romanesti, iar in ultimii 15 ani si-au instalat sediile centrale si aduc contributii importante la nivelul bugetului local, TNL Sector 1 a facut un calcul in care arata cum vor fi afectate salariile celor care lucreaza in companiile private din acest sector in diferite domenii de activitate.

In contextul Ordonantei de Urgenta privind modificarea codului fiscal va prezentam pierderile salariale care vor aparea la nivelul angajatilor. In procent de 100% pentru aceste pozitii pierderile apartin unor tineri, in cazul in care nu le este majorat salariul brut.

Procentul de angajare in randul tinerilor este oricum unul mic, iar aceasta OUG loveste in populatia activa tanara. Pierderile salariale pot fi mai mari decat le-a anticipat Guvernul Tudose.

La aceste pierderi salariale nu sunt calculate si alte pierderi cauzate de slabirea leului in raport cu euro și de marirea indicelui inflatiei.

Share Button

Leave a Comment